Accu elektrische fiets

Accu voor elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? En u zoekt een accu voor elektrische fiets of reparatie aan een accu? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom bij Accureviseren.nl wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van accu’s. Vanaf het jaar 2010 zijn wij ervaring aan het opdoen om ervoor te zorgen dat uw accu een lange levensduur behoudt.

Waarom wij reparatie aan de accu voor uw elektrische fiets adviseren is omdat dit voordelen met zich meebrengt. Namelijk, de kosten die voor reparatie aan een accu een stuk lager zijn dan voor het aanschaffen van een nieuwe. Accu reparatie is tevens een stuk vriendelijker voor het milieu dan vervanging.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u uw fiets achterlaat gaan wij aan de slag om het probleem op te sporen. In veel gevallen zal een accu voor een elektrische fiets zijn kracht verliezen. Dit heeft te maken met de cellen die afnemen. Om deze cellen weer te optimaliseren zal de accu weer kunnen functioneren als nieuw! Mocht er iets anders aan de hand zijn waardoor u problemen ondervindt, dan zal u hiervan vooraf op de hoogte worden gesteld alvorens wij dit gaan oplossen. Wij zullen u een deskundig advies geven om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt genieten van uw fietsplezier.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat op de website is te vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina.