Fietsaccu revisie

Fietsaccu revisie is voordeliger dan vervangen

Heeft u een elektrische fiets en u merkt dat uw accu minder goed of niet functioneert? Dan is fietsaccu revisie in de meeste gevallen de beste oplossing voor de levensduur van uw accu en ook nog eens voordelig voor uw portemonnee.

Vanaf 2010 doen wij al ervaring op in fietsaccu revisie. Tegenwoordig is de elektrische fiets erg populair voor jong en oud. Daarom is onderhoud en reparatie natuurlijk van groot belang om hier zo lang mogelijk en goed gebruik van te kunnen maken. Wanneer een accu zijn kracht lijkt te verliezen heeft dit in de meeste gevallen te maken met de cellen die binnen de accu slechter worden. Wij kunnen er met ons speciale apparatuur voor zorgen dat de accu weer optimaal werkt. Bij een revisie wordt het complete cellenpakket vervangen door A-kwaliteit cellen, waardoor de accu weer werkt als een nieuwe. In veel gevallen is het zelf mogelijk de capaciteit groter te maken dan wat deze af fabriek was, waardoor u verder kunt fietsen op 1 lading.

Wat kunt u het beste doen?

Nadat u uw accu bij ons achterlaat / naar ons verstuurd zal er een diagnose worden gesteld. Voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd nemen wij meestal eerst contact met u op. Wij zullen u deskundig advies geven omtrent fietsaccu revisie en indien u akkoord geeft gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat op de website is te vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten.