Fietsaccu revisie

Fietsaccu revisie is voordeliger dan vervangen

Heeft u een elektrische fiets en u merkt dat uw accu minder goed of niet functioneert? Dan is fietsaccu revisie in de meeste gevallen de beste oplossing voor de levensduur van uw accu en ook nog eens voordelig voor uw portemonnee.

Vanaf 2010 doen wij al ervaring op in fietsaccu revisie. Tegenwoordig is de elektrische fiets erg populair voor jong en oud. Daarom is onderhoud en reparatie natuurlijk van groot belang om hier zo lang mogelijk en goed gebruik van te kunnen maken. Wanneer een accu zijn kracht lijkt te verliezen heeft dit in de meeste gevallen te maken met de cellen die binnen de accu slechter worden. Wij kunnen er met ons speciale apparatuur voor zorgen dat deze cellen weer optimaal kunnen functioneren waardoor de accu weer als nieuw kan functioneren.

Wat kunt u het beste doen?

Zodra u uw fiets bij ons achterlaat dan zal er een diagnose worden gesteld. Voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd nemen wij eerst contact met u op. Wij zullen u deskundig advies geven omtrent fietsaccu revisie en indien u akkoord geeft gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u een vraag of wenst u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat op de website is te vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie terug verwachten.